Förra veckan ägde den årliga SaaS Summit Gala of Breakit rum på Cirkus, Stockholm. I år är det fjärde gången galan arrangeras. I samband med galan presenterar Breakit priser i sju kategorier inom SaaS-branschen.  

Arboair blev nominerad inom två av de sju kategorierna: SaaS Newcomer of the Year och Product Team of the Year. Inom varje kategori kommer medlemmarna i en jury överens om fem finalister i varje kategori. Bland de nominerade företagen fanns pigg startups samt svenska jättar tillsammans med några av branschens vassaste investerare och förvaltare.

Det har varit en ära att bli nominerad till galan bland de andra fantastiska företagen. Och även om Arboair, tyvärr, inte vann årets nomineringar, har det varit ett fantastiskt tillfälle att visa Arboairs arbete och produkter. SaaS-branschen är fortfarande väldigt het och fortsätter att växa och det är väldigt intressant att träffa olika företag inom branschen.

Vi ser mycket fram emot nästa års gala och än en gång, ett stort tack till Breakit för nomineringarna, det har varit en ära! Tills dess kan du läsa mer om Arboair och vårt arbete och produkter här på vår hemsida!

sv_SESwedish