Arboair tillkännager nytt partnerskap

ARBOAIR x GLOBHE – för fantastiska drönardata

Linköping, maj 05, 2022 – Internationellt partnerskap för att säkerställa bra drönardata för skogs-AI för att hjälpa skogsägare med skarpt beslutsfattande. 

ARBOAIR x GLOBHE. Detta partnerskap innebär att skogsägare nu kan ge drönaroperatörer från GLOBHE i uppdrag via Arboairs plattform att samla in önskad drönardata, antingen om de inte har en egen drönare eller om de inte har tid att samla in den själva. Crowddroning av GLOBHE är en data as a service-plattform som samlar de bästa drönarpiloterna i världen i en plattform.

"Att använda GLOBHE kommer att ge våra kunder chansen att få erfarna drönaroperatörer, vilket kan spara dem värdefull tid att lägga på viktiga uppgifter."

"Detta partnerskap ger en mer strömlinjeformad process för datainsamling för att höja kvaliteten för våra kunder och säkerställer hela tiden kapacitet vilket är att ge ett starkare erbjudande till alla våra kunder i behov." 

För att få tillgång till våra skogs-AI och GLOBHE drönartjänster registrera dig på www.arboair.com/register/. Om du vill lära känna GLOBHE gå in www.globhe.com. Se till att också kolla in vårt arbete tillsammans här.


Om Arboair

Arboair använder AI-driven bildanalys för att producera skarpa beslutsunderlag för skogsägare. Vi använder den mest avancerade tekniken för att uppnå hög precision, men vi går till jobbet för att skapa förutsättningar för en långsiktig förbättring av ditt skogsbruk.

Målet i vår produktutveckling har alltid varit att med en enkel knapptryckning ska göra det möjligt att få information om rådande skogstillstånd med hjälp av bildanalys. För att kunna göra detta har vi utvecklat en av världens mest avancerade AI-plattformar för skog, men samtidigt byggt en användarvänlig portal för att presentera resultaten.

Kontakta Jacob Hjalmarsson för mer information på jacob@arboair.com eller +46723027099.

sv_SESwedish