Senast var för TRE år sedan. TRE år sedan... TRE år... TRE dagar av oss. VI ställer ut!

I år kommer vi att vara en av dem som ställer ut på Elmia Woods för att hjälpa till att sprida kunskap, ny teknik och mycket glädje till alla som arbetar inom eller är intresserade av skogsbruk.

För cirka tre år sedan startade Arboair som ett företag och det var cirka tre år sedan Elmi Wood senast hölls. Tidigt siktade vi på att använda Elmia Wood som ett sätt att visa upp ny, innovativ teknik som kan hjälpa skogsbruk och skogsägare. I år är mässan igång igen och vi är mer redo än någonsin. Håll utkik efter vad vi kommer att visa under mässan då vi kommer att presentera något nytt, något innovativt, något som kan hjälpa skogsägare och skogsbruk!

Läs mer om Elmia Woods och vad vi ska visa upp här: https://www.elmia.se/wood/utstallarlista/exhibitor/502344_82177/.

sv_SESwedish